Τι είναι το πρόγραμμα «ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΣΤΟ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ»;

Η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Κατασκευαστική, δημιούργησε για εσάς, ΝΕΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ με την επωνυμία «ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΣΤΟ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ». 
Το πρόγραμμα αυτό έρχεται να δώσει την λύση στα προβλήματα του ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ.

Μετά από οκτώ (8) χρόνια λειτουργίας του προγράμματος "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ" στη χώρα μας, διαπιστώθηκαν δύο βασικά προβλήματα λειτουργίας του προγράμματος.
1. Το πλήθος των απαιτούμενων δικαιολογητικών και η σύνθετη και χρονοβόρα γραφειοκρατική διαδικασία.
2. Η πολύ μεγάλη καθυστέρηση στην χρηματοδότηση των εκτελεσμένων εργασιών. Ειδικά το δεύτερο πρόβλημα, είναι πολύ σημαντικό μιας και ο εκάστοτε ιδιοκτήτης κτιρίου, καλείται να προκαταβάλλει το κόστος των εργασιών που θα εκτελέσει, και να περιμένει να πάρει τα χρήματα του, έως και 18 μήνες αργότερα.

και αυτή είναι η δικιά μας λύση!!!

Ποιους αφορά…

  • Αφορά όλους τους Έλληνες πολίτες, ιδιοκτήτες ή επικαρπωτές ακινήτων, εντός της περιοχής της ΘΡΑΚΗΣ, που θέλουν να ενταχθούν στο ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ.

Ποια η διαδικασία...

  • Ο κάθε ενδιαφερόμενος, έρχεται σε επαφή με την εταιρεία μας,υποβάλλει την ηλεκτρονική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος) και τον ενημερώνουμε ΑΜΕΣΑ, εάν μπορεί το ακίνητό του να υπαχθεί στο πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ, και με ποιους όρους χρηματοδότησης.
  • Η εταιρεία μας, συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, και ετοιμάζει πλήρη φάκελο του αιτήματος της ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗΣ και κατόπιν, πλήρη φάκελο του αιτήματος της ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ υπαγωγής. Αυτός κατατίθεται στην τράπεζα επιλογής του ενδιαφερομένου.
  • Τα απαιτούμενα ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ, εκδίδονται από την εταιρεία μας, και το κόστος τους εξαιρείται του χρηματοδοτικού μας προγράμματος. (Το κόστος αυτών είναι μηδενικό, μιας και τα χρήματα αυτά, επιστρέφουν στο ακέραιο, στον ιδιοκτήτη του κτιρίου, μέσω του ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ).
  • Με την έγκριση της οριστικής υπαγωγής του ενδιαφερομένου στο ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ, η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Κατασκευαστική, εκτελεί όλες τις εγκεκριμένες εργασίες του προγράμματος, ΧΩΡΙΣ την παραμικρή ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ από τον ιδιοκτήτη του χώρου. Το κόστος υλικών, εργατικών, ασφαλιστικών εισφορών και φορολογικών επιβαρύνσεων, το χρηματοδοτούμε πλήρως, για όλο το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί μέχρι την εκταμίευση των χρημάτων από την τράπεζα.(Από 8 έως 18 μήνες).

Ποιο το Κέρδος...

Κάθε ιδιοκτήτης κατοικίας μέσω του προγράμματός μας κερδίζει πολλά:

  • Απαλλάσσεται από τη γραφειοκρατία καθώς τα αναλαμβάνει όλα η εταιρεία μας
  • Εκτελούνται όλες οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου του χωρίς να του ζητηθεί ούτε 1€ προκαταβολή
  • Όλη η δαπάνη των εργασιών χρηματοδοτείται από την εταιρεία μας και ο ιδιοκτήτης καταβάλλει από 30% σε διάστημα 4 ετών
  • Όλες οι εκτελεσθείσες ενέργειες θα διακρίνονται για την ποιότητα τους μιας και καλύπτονται από την 5ετή Γραπτή Εγγύηση Εργασιών της ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Κατασκευαστική

Επικοινωνήστε μαζί μας...

Αλεξανδρούπολη (Κεντρικό)
Μαζαράκη 28, 68100, Τηλ.: 25510-34540 • E-mail: info@g-georgiadis.com
Κομοτηνή (Υποκατάστημα)
Ορφέως 3, 69100, Τηλ.: 2531 30 68 68 • E-mail: komotini@g-georgiadis.com
Ξάνθη (Συνεργαζόμενο Γραφείο) GD Σύμβουλοι Μηχανικοί
Μπρωκούμη 30 - Κτίριο ΜΕΞ - 3ος όροφος • Τηλ.: 25410-71390
E-mail: gdsimvouloi@hotmail.com
Ξάνθη (Συνεργαζόμενο Γραφείο) ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥΧΕΪΛΑ ΙΜΠΡΑΗΜΟΓΛΟΥ
Χατζησταύρου 20 • Τηλ.: 25410-70003
E-mail: s.ibraimoglou@gmail.com
Ορεστιάδα (Συνεργαζόμενο Γραφείο) ΜΑΚΑΤΣΩΡΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ
11ης Διλοχιας 16, 68200, Τηλ.: 25520-25519 • E-mail: maktsoris@gmail.com